Aug 15, 2010

bazar ramadhan jepun

11:49 AM
reactions 
assalamualaikum =)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ingat malaysia je ke ada bazar ramadhan? jepun pun ada ok. sebab semalam terlebih rajin dan terlebih bosan maka kami pergi jalan-jalan cari bazar ramadhan kat daerah negeri sebelah iaitu kanazawa. tapi bazar ramadhan kat sini pelik sedikit la kalau nak bandingkan dengan malaysia. meh tengok gambar meh.













hoih2.mana ade bazar ramadhan kat jepun ni. dorang ni kebanyakannya tidak ada kepercayaan agama. so mana datang nya bazar ramadhan ni? hehehe sebenarnye semalam pergi jalan-jalan kat kanazawa. tak tahu pulak kat sana ada pesta tarian macam-macam. sebab tu la ada kedai-kedai ni semua. so disebabkan sekarang bulan puasa maka terubatla jugak rindu nak pergi bazar ramadhan macam kat malaysia. of cos lah tak ada murtabak kak!

ada tarian best. nanti aku upload gambar lagi okeh. hehe

6 ♥:

ザ-sylver-shooter on August 15, 2010 at 11:53 AM said...

murtabak ade?

cKyN WaN on August 15, 2010 at 12:06 PM said...

adeeeeeeeeeeeeeeee. banyak gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ceit!

MASA on August 15, 2010 at 1:00 PM said...

ini namanya bazar banzai hehe. bestnye dapat pergi jepun..

cKyN WaN on August 15, 2010 at 1:02 PM said...

hehe memang pon
kalau dah malam tu masam je bau arak
yucks!

meh le sini jalan2
dah nak balik pon
tinggal bape bulan je lagi kat sini

Mohd Fakhrurazi Jamaludin on August 15, 2010 at 2:07 PM said...

lelaki berbaju pink tue macam kenal la.

cKyN WaN on August 15, 2010 at 2:17 PM said...

oh kenal ke
khalid nama diberi
skang 4th year kt tempat aku blaja ni

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting