Aug 17, 2010

Salleh Gregor Samsa

12:23 PM
reactions 
anda berminat nak tahu? teruskan pembacaan sehingga ke penghujung. eceh.

pagi tadi aku tinjau-tinjau blogger tegar yang slalu update kat tepi nih. sekali ternampak satu entri yang cukup untuk mambuat sifat ingin tahu aku melonjak-lonjak riang untk meneroka lagi jauh

ya, siapa salleh gregor samsa? aku terus baca blog ni. ada gambar orang upload. gambar wall si salleh ni kat facebook. apalagi, berdesup la aku pergi taip dan search kat facebook. tapi hampa sebab sudah tidak ada. berita sensasi ni dah terlalu lapukkah? selalunya sempat lagi untuk aku tinjau kalau jumpa gosip hangat berkaitan facebook.

dan banyak pula link yang membawa aku terus ke laman blog yang memaparkan kisah ni. jap aku p copy paste link depa.

link 1
link 2
link 3

aku tak reti nak komen atau bagi pandangan macam mana. lagi-lagi di bulan puasa ni. tapi sempat juga la aku baca sedikit entri yang dipercayai milik si salleh gregor samsa ni. sekali baca nampak macam orang yang bermasalah. orang yang mengalami tekanan perasaan. orang yang cuba mencari hala tuju hidup yang dah bosan dengan kekejaman dunianya sendiri. ada juga isi coretan yang membuat jiwa aku tersentak. apabila ada terselit nama Allah yang diperkotak-katikkan. hati aku membuak2 tapi tidak untuk lepaskan membuta tuli. cuma aku harapkan semoga dia diberi petunjuk dan hidayah daripada Allah. daripada kita duk doakan dia mati la apa la, apa salahnya doakan dia diberi hidayah.

what say you?

1 ♥:

MOFASAD on September 3, 2010 at 8:14 AM said...

:)

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting