Aug 24, 2010

hati-hati tulis website url

3:07 PM
reactions 
tadi ada akak pelangi datang singgah kat sini. seperti biasa aku akan cuba untuk balas balik. tapi alangkah terkejutnya bila bukak2 keluar pulak mega site of Bible studies and information. Dulu pernah dapat info macam ni jugak. i mean, info kalau tersalah tulis url blog memang akan direct p site ni. tak percaya? 

memula aku terkejut, takkan la ada orang nak sebarkan pasal bible pulak kan. tapi bila aku renung-renung kat url akak tu, memang ada yang tak kena 

blogSPot ---> blogPSot
kalau tak percaya. cuba pergi tulis web url blog kamu. tengok apa jadik
contoh : 123.blogpsot.com 

6 ♥:

[x]RaiRa87[x] on August 24, 2010 at 3:09 PM said...

beb.tak payah tertukar s dgn p pon takpe.

kalau tersilap tulis blogpot.com pon die pegi site tu jgk.

blabla.blogpot.com

cKyN WaN on August 24, 2010 at 3:12 PM said...

hohoho dasyat2~

apik pehe on August 24, 2010 at 6:10 PM said...

pndai kn diorang nk manipulate pikiran kiter..

cKyN WaN on August 24, 2010 at 7:40 PM said...

yup.
memang kena hati-hati sangat2

fndrocka on August 25, 2010 at 4:43 PM said...

bukan bahaya pun.tak salah kalau nak bc pasal agama lain.

cKyN WaN on August 25, 2010 at 9:37 PM said...

yup. tak salah pon nak baca pasal agama lain.

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting