Aug 8, 2010

aku juga punya rasa untuk bebas bersuara

9:04 PM
reactions 
ecewah. tajuk tak menahan. ok dengar ni. aku nak jiwang2 rock kapak jap

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

kadang-kadang bila kita tahu ada orang baca apa yang kita tulis, kita akan tulis memang bertujuan untuk orang tu baca erm pening? kita tulis macam tu sebab kita tahu orang tu akan baca. kiranya memang ditujukan untuk dia. tapi kadang-kadang kita hadkan apa yang kita nak tulis sebab kita tahu orang tu akan baca . nanti kantoi lak apa yang nak ditulis. erm paham tak? aku pun pening. berbelit-belit. 

kadang-kadang rasa lagi best kalau kamu semua tak kenal aku. dan aku boleh bebas bersuara. macam dia ni. aku baru jumpa blog dia. seronoknya kalau aku berani macam dia. fuh.fuh. tarik napas!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting