Aug 30, 2010

mari kita shopping!![updated]

7:12 PM
reactions 
assalamualaikum =)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

tak lama lagi akan pulang ke malaysia. apa yang sinonim dengan perkataan balik-malaysia? atau apa yang korang akan terfikir @ perlu buat bila balik malaysia? makanan sedap2? itu sudah pasti.tapi yang selalu aku duk teringat and terfikir adalah omiyage @ buah tangan. mulanya rasa macam taknak beli apa2 sebab decide nak balik pun last minit. dan tak save la duit untuk bahagian omiyage ni. tapi bila fikir2 balik, xbest pulak kalau balik tak beli apa2 untuk family. so di sini saya sertakan senarai yang perlu dibeli untuk my family.


1. ma & abah : rahsia
2. kak ugi & family : yukata budak utk anas
3. abg T & family : set cawan
4. kak jang &family : yukata budak kecik utk airiel
5. joe : T-shirt "i love japan"
6. yo : T-shirt "i love japan"
7. sya : kereta mainan
8. Ira : onepeace
9. sapik : kereta mainan



semua sudah beres!!!!

5 ♥:

7platessushii said...

kereta mainan dah beli ke? kat mana

AMIEROZIANA on July 23, 2010 at 9:27 AM said...

sa tuo doh beli mainan lagi ko? kekgi dia tengok jo ngan yo ada baju mesti 14 kali tanyo baju dia mano..hehehe...beli la mainan canggih sikit ya

cKyN WaN on July 23, 2010 at 11:34 AM said...

hahaha
beli mainan supo sapik.kang berebut pulok nga sapik.doh la sapik tu bapak segala kedekut brg dio haha siap samo lagi warno.xyh nk baloh2 hehe
hadiah utk airiel ngan anas xpk lagi ni
xtau
cepat bg idea hehe

@7platessuhi : aku beli kt courant d`air smalam hahaha mls nk carik2 dah.lg cepat setel lg bagussss

LORD ZARA 札拉 on July 23, 2010 at 2:56 PM said...

nak mee soba~

la la la~

cKyN WaN on July 23, 2010 at 3:01 PM said...

mee soba? dalam banyak2 itu jugak y dia nak.. haha soba xsedap! =P

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting