Aug 15, 2010

bahasa baik punya

2:47 PM
reactions 
apa perasaan korang bila jumpa blog budak bawah umur yang suka sangat memenuhi entri blog dengan bahasa tak berapa nak sedap didengar baca. setakat bodoh bangang tuh boleh diterima ditapis la kot. nih yang dah mencarut macam apa je. fuuuuuuuuuh. memang aku tak singgah lama la. lagi-lagi bulan pose ni. perempuan mencarut tak manis la kak. lelaki  pun sama la. kalau setakat sekali dua nak mencarut selit2 sikit aku boleh la pejam mata buat tak nampak xyah nak baca kan. kalau dah selang satu ayat kau mencarut apa kes? dah la entri sumer emo2~







tak pasal2 aku lak terdedah ngan bahasa tak best nih. macam2 ade. banyak lak tuh tak paham. tak kan aku nak tanya satu-satu makna dia.

haiihhhhhh

hah!jangan nak mencarut kat sini lak. aku saman kang!

2 ♥:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin on August 15, 2010 at 3:15 PM said...

takyah baca.hahaha.habis cite.kalau nak best lagi pegi komen sound cakap "Babi la kau mencarut!" tapi kalau nanti kena babi balik jangan salahkan aku..Eh dah brapa babi aku sebut?

cKyN WaN on August 15, 2010 at 3:42 PM said...

hoihhh
ngek sungguh!
kau org pertama yang aku saman haha

bak sini singgit!

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting