Aug 18, 2010

buaya di port dickson

8:31 PM
reactions 
oke. cerita dah lapuk. buaya yang konon-konon ikan besar kat PD akhirnya tumpas jua. sebelum ni aku terbaca la kat oh!tidak[dot]com pasal buaya ni. sebab ada orang kena gigit sampai putus urat tali. tapi keluar je berita cakap ikan besar yang disangka buaya. 

nak dijadikan cerita si dia ni masa tu nak pergi mandi manda kat PD. bayangkan macam mana tahap kerisauan aku. nasib baik dia tak tahu berenang. so main kat tepi-tepi je la. haha ya ampuuuuuun!

buaya pun dah tak ada. tapi jangan buat2 berani pulak. kalau aku tobat tak berani nak pergi mandi kat situ dah. mana tahu ada spesis adik beradik dia ke? uuu takot.

ni gambar aku amek kat blog ni.



besarnyeeeeeeeeeeeeeeeeee



4 ♥:

zinnia-lyana on August 18, 2010 at 10:01 PM said...

yg org kena gigit tu lama dah kan.. tp buaya ni baru2 ni je jumpak. tu la tak percaya lagi ada buaya kat PD tu.sian orang yg kena gigit tu,org tak caya dia ckp ada buaya dulu.hamik ko..skali kuar besaq gila -_-. baca kat paper, orang ckp maybe ada anak2 dia jugak sbb yg kena tangkap ni buaya betina.

cKyN WaN on August 18, 2010 at 10:03 PM said...

tuh la pslnyeeee
tadi baca kat blog mane ntah ckp kt sungai linggi tu ade 3000 ekor buaya dari dulu lagi

hohoho xmo la p PD

are roLL on August 18, 2010 at 10:40 PM said...

besau nye..bhaya tul..tgk bngkai pn cm xbrani nk g dekat..cm idop lg je...

cKyN WaN on August 19, 2010 at 10:32 AM said...

huuuu besar sangat nih. seram je. kot2 hidup agi tetibe ngap je kan ish2

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting