Aug 10, 2010

i love my family

7:01 PM
reactions 
assalamualaikum =)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

kalau orang jepun tanya brape adik beradik, aku dah siap sedia ngan perisai. yela, adik beradik ramai. 9 orang. orang malaysia sendiri yang rata2 adik beradik average 4,5 orang pun kadang-kadang terkejut 

"ramainyaaaaa"

apatah lagi orang jepun yang average adik beradik adalah 2 sahaja. 5 tuh dah cukup banyak. apatah lagi 9 macam aku nih. bila aku beritahu kat sensei pun dia cakap 

" kesiannya mak ayah nak kena carik duit banyak"

sebabnya perbelanjaan sekolah kat jepun nih mahal. haiihhh. kalau dah nama jepun ni semua lah mahal.sebab taraf hidup depa ni tinggi. kalau ikot currency sekarang ni air tin kat vending machine pun boleh cecah rm4. erm air tin kat malaysia bape ek? dah lupa. tapi xyah la nk convert satu2 kan kalau nak beli apa2.alamatnya tak beli apa2 la.

ok. this is my big happy family.



uwah rindunye nak balik jumpe semua orang! tapi macam tak sempat je nak jumpa semua. akak2 balik beraya with mertua. k.jang balik raya kedah. macam xde chance nak jmpe ngan die n fam. k.Ug insyaAllah sempat sbb aku lepak kl dulu b4 balik ganu. abg pun insyaAllah sempat. adik2 yang len beraya kat umah aje.

3weeks left~
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting