Aug 20, 2010

mari bijak macam yahudi

12:21 PM
reactions 
"Mengapa Yahudi Bijak?". Memang tidak dapat dinafikan ramai cendikiawan berbangsa Yahudi, dari segala bidang, Engineering, musik, saintis dan yang paling hebat ialah bidang perniagaan, dimana ia memang paling tersohor. Hampir 70% perniagaan di dunia dikuasai oleh kaum Yahudi, dari kosmetik, pakaian, pemakanan, senjata, perhotelan, perfileman di Hollywood dan sebagainya.



aku tak mahu copy and @ paste kat sini bulat-bulat sebab sangat panjang! kalau kamu mahu tahu sila la pergi baca kat sini.entri di ambil dari facebook.

kalau nak diikutkan, apa yang yahudi amalkan tu dah banyak yang tertera dalam alquran dan sunnah Rasulullah. cuma kita je yang tak ambil peluang, tak ikut betul-betul
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting