Aug 8, 2010

thanx RED MUMMY!!

1:23 AM
reactions 
wah2.excited je aku sekarang ni dengar nama RED MUMMY hehehe act sebelum ni aku ada buat satu entri pasal Kak REd ni ; after jatuh cinta ngan RED MUMMY. so aku ada hantar email nak bagitahu yang aku nak tulis entri and mintak Kak Red baca, kot2 ada salah info kang dah jadik fitnah. satu hal pulak kan. fitnah lagi besar dosanya daripada membunuh . tau tak?

Al-Baqara

Dan bunuhlah mereka (musuh yang memerangi kamu) di mana sahaja kamu dapati mereka dan usirlah mereka dari tempat yang mereka telah mengusir kamu dan (ingatlah bahawa angkara) fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhan dan janganlah kamu memerangi mereka di sekitar Masjidilharam sehingga mereka memerangi kamu di situ. Oleh itu kalau mereka memerangi kamu (di situ), maka bunuhlah mereka. Demikianlah balasan bagi orang-orang yang kafir. (191)

And slay them wherever ye find them, and drive them out of the places whence they drove you out, for persecution is worse than slaughter. And fight not with them at the Inviolable Place of Worship until they first attack you there, but if they attack you (there) then slay them. Such is the reward of disbelievers. (191) 

dan baru je tadi dapat emel balas daripada Kak Red and i didnt expect to get the email this fast. big clap to Kak Red. dalam sibuk2 nak berblog, berfamily, berkerjaya masih mampu kekalkan kemesraan peminat dia nih. hehe tq Kak Red!!! 
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting