Aug 12, 2010

Lady Gaga & Alejandro berkait dengan iluminati dan freemason?

9:20 AM
reactions 
pernah dengar lagu alejandro nyanyian Lady Gaga? aku xde la peminat Lady Gaga yang terkenal ngan pakaian makhluk asing dia ni haha.

ok.to cut it short, hari tu aku dapat emel daripada penghantar emel forward tegar haha terkejut jugak lah baca. maybe isi ni berat sikit. so rasa macam nak kongsi2 ngan pembaca kat luar. n maybe dah ada yang tahu pasal ni. maybe citer ni dah basi. tapi mungkin ada yang baru tahu macam aku ni yang tak berkembang duk bawah tempurung je. so, have a look. macam mana korang nak nilai is up to you all lah.

*****************************
Assalamualaikum.Semoga apa yang nak saya sampaikan harini dapat memberi sedikit manfaat kepada semua khususnya kepada peminat-peminat cik Gaga ni. InsyaAllah. Baru-baru ni terdetik nak  menyiasat perkembangan bari cik Gaga yangsaya sudah tahu tentang dia dan iluminati.Rupanya video untuk lagu ALejandro iaitu lagu baru dia dah release. Banyak kontroversi tentang video ni.Time nak tengok tu macam ragu-ragu jugak.yelah video cik Gaga ni saya sudah sedia maklum banyak unsur-unsur lucah. Tapi oleh sebab nak mengkaji apa yang ada dalam vid dia kali ini, jadi saya play jugak. sepeti yang disangka banyak benda dapat dilihat dalam video yang membuktikan dia memang iluminati puppet. Ramai lagi artis Hollywood pun sama tapi dia yang paling  berpengaruh so far..

video yang mencapai lebih 20 juta viewer kali ini lebih berani dan mengandungi banyak simbolik. Saya cuba explain dari apa yang saya dapat di satu web.Rasanya ramai jugak yang dah tahu cikGaga adalah salah satu artis di bawah naungan illuminati. Bagi mereka yang tak tahu apa itu illuminati boleh la ke web mistisfiles[dot]blogspot[dot]com. and tengok dekat belah kanan cari jentera Fitnah Al-Masih Al-Dajjal. Ada complete explanation tentang illuminati and Freemason juga. Lepas dah faham boleh teruskan baca apa yang nak saya explain lepas ni.

Dalam video terbaru dia ada sesuatu yang cuba disampaikan.ada jalan cerita yang tersembunyi di sebalik yang dinyanyikan. Kalau hanya dengarl agu mungkin tak banyak yang boleh kita tahu. kita akan mula analisa dari permulaan video lagu alejandro-Lady Gaga hingga habis. Ini adalah jalan cerita berdasarkan video. Jangan hanya baca buka mata tapi buka minda.

Video dimulakan dengan lelaki membuat beberapa formasi dan beberapa dari mereka kepala ditutup dengan sarung, mungkin mengisyaratkan bahawa itu adalah orang-orang tahanan dari beberapa macam. Salah seorang adalah dalam bentuk piramid sementara yang lain memegang hexagram sebagai tahanan berbaris.

I know that we are young
And i know you may love me
but i just can`t be with you like this anymore, Alejandro


Selepas itu diteruskan dengan proses pemakaman. Perarakan membawa keranda yang kita dapa tnampak cik Gaga kat depan tu mengenakan jubah hitam dan membawa Sacred Heart (hati kudus). Sacred Heart ni adalah pendarahan hati Tuhan untuk umat manusia (dalam kepercayaan kristian). Kenapa kata sacred Heart? tengok gambar bawah. Hati yang LadyGaga pegang tu ada bukan hati biasa tapi ada paku dan dawai yang dililit2 (simbolik) yang sama macam Sacred Heart of Jesus. Google untuk baca lebih lagi.


But i just can`t be with you like this anymore, Alejandro

 Siapa Alejandro? Seorang lelaki yang dia tak boleh bersama ke? And then dia curang dengan Roberto dan Fernando?(berdasarkan lirik). jawapannya tak. Alejandro bukan seorang lelaki. Kalau dengar lagu tanpa video mungkin takkan faham.Gambaran video ni mengatakan bahawa Alenjandro mungkin membawa maksud sesuatu yang lebih dalam.Jadi kalau bukan manusia, apa dan siapa Alejandro?

Kemudian Gaga ni dipaparkan dalam kedudukan berkuasa, memakai mahkota hitam sambil melihat tahanan melakukan persembahan untuknya.Gaga kemudian mengalihkan satu goggle. Sekaligus mempamerkan simbol Illuminati-The All-Seeing Eye (bukan sekali tapi banyak kali) untuk mendedahkan sifat sejati dari kekuatannya.



Selepas itu ada sebuah adegan simbolik lagi, seorang tentera dipaparkan dipasang ke string, seperti boneka.Yang jelas menunjukkan yangada seseorang control dia atau senang kita guna sitilah 'mind-control slave'. Dia tidak boleh mengawal pergerakan sendiri.Dan memegang senjata di kemaluanyya. Wajah dia Nampak kosong, nampak bingung betul-betul seperti seorang hamba yang dicontrol segala pergerakannya oleh Gaga si illuminatist tak guna.


Dalam adegan seterusnya, Gaga sedang berbaring, memakai red latex suit yang untuk biarawati tu (kristian)
dan memegang tasbih.Okay jadi boleh nampakkan. waktu scene ni gaga pandang ke langit dan menyanyi part

Stop, Please justletme go, Alejandro
Sebaik sahaja die sebut Alejandro gaga mengangkat kedua tangannya ke langit. Jadi dalam ni kita boleh nampak dengan jelas yang Alejandro merujuk kepada tuhan bukan manusia.

She hides the true love
En su bolsillo
She`s got a halo `round her finger
A round you

 Maksud lirik ini pulak. A halo bermaksud dianggap suci(holy). A round her finger (cincin kahwin) merupakan penyatuan Gaga dengan tuhan melalui agama, tapi dia sekarang malu dengan pernikahan ini kerana suaminya telah mati. Jadi dia menyembunyikan cincin itu di bolsillo nya. Dalam bahasa sepanyol bolsillo bermaksud poket dan mula menyalahkan tuhan Selepas sahaja lirik itu, konsep penolakan ditujukan kepada tuhan bermula. kerana tuhan nampaknya tidak memenuhi keperluan rohani gaga. Dia kemudian memutuskan untuk mencari ketuhanan diri. Dengan memeluk satu spirituality yang baru . Dalam cideo ini lebih menunjukkan yangGaga telah bertukar dari biarawtai menjadi paderi Luciferian(syaitan). Kenapa jadi paderi syaitan?

matayang satu kitatahu simbolik kepada Illuminati

Saya kata paderi syaitan sebab tengok jubah Gaga di atas. Ada banyak sangat simbol salib terbalik. Ni menunjukkan bahasa simbol yang membawa maksud jelas. Kita tahu salib simbol keimanan bagai agama kristian kerana mewakili pengorbanan Jesus & kebangkitan. Dalam kristian, salib terbalik dikenali sebagai Cross of st.peter, untuk menghormati simon peter yang diminta untuk disalibkan terbalik kerana dia merasa tidak sesuai untuk dihukum mati dalam hal yang sama seperti kristian lain. tapi dalam kalangan bukan-kristian, salib terbalik merupakan simbol penyelewengan dan sesuatu yang membawa kuasa negatif kerana simbol penyelewengan dan sesuatu yang membawa kuasa negatif kerana simbol terblaik selalu ditemui dalam ilmu hitam dan satanisme iaitu pemujaan syaitan.





Salib terbalik dan pentagram terbalik adalah simbol yangselalu digunakan untuk berhubung dengan syaitan.Untuk memuja dan menyeru syaitan


In symbolism, an inverted figure always signifies a perverted power (...) Black magis is not a fundamental art; it is the misuse of an art. Therefore it has no symbols of its own. it merely takes the emblematic figures of white magic, and by inverting and reversing them signifies that it is left-handed.
Manly p.Hall

Waktu ni lirik yang dinyanyikan menunjukkan gaga tidak mahu diganggu olehtuhan.

Dont bother me, dont bother me Alejandro (merujuk kepada tuhan)
Don`t call myname, 
Dont call my name , 
bye fernando
i`m not your babe, 
im not your babe, Alejandro

Salib terbalik(simbol syaitan) ditempatkan pada kedua bahu gaga, menjadi simbol tiang. Dilapiskan dan digabungkan dengan simbol terbalik dialat kelaminnya. Diangkat oleh sekumpulan lelaki dalam satu bulatan. Mengangkat seperti mengagungkan gaga, menyambut kedatangan gaga ke dalam kumpulan mereka.



Selepas itu menunjukkan Gaga memasukkan tasbih ke dalam mulutnya. Tasbih adalah serangkaian manik-manik yang digunakan dalam tradisi Katolik untuk berdoa dan meditasi. Dalam Islam sendiri ada tasbih. Jadi dengan menelan tasbih gaga menggabungkan dalam dirinya simbol ketaatan dalam agama dan juga bermaksud caragaga untuk mendapatkan ketuhanan dengan cara sendiri. Dia ingin mencapai keahlian dengan satu cara sendiri. Itu adalah prinsip aktif lucifier. jelas menunjukkan yang gaga bukan menyembah tuhan tetapi lucifier.


Im not your babe
im not your babe, Alejandro

waktu menyebut fernando, gaga membuat simbol tangan macam tu yang jelas merujuk kepada jesus. itu adalah tanda berkatbagi ajaran kristian, katolik kepada mereka yangdianggap suci. janganlah ingat gaga buat simbol tu suka2.sebab semua simbol membawa makna tersendiri. kita yang kena solve apa makna dia.




Dapat tengok kan katbelakang gaga ada salib. gaga dah menghina kristian cukup banyak dalam video dia. Gaga menyanyi sambil memandang ke atas dan kemudian dia mengulang2 lirik

dont call my name 
dont call my name
bye fernando(jesus)


Di akhir video ditunjukkan gaga dilampirkan dengan strings. Pada mulanya gaga control lelaki itu dan akhir video ditunjukkan pula gaga dikawal. oleh siapa? fikir-fikirkan la siapa yang control cik Gaga ni. siapa dalang disebalik semua ni? Siapa ketua? Anda mampu cari jawapannya. insyaAllah pasti

Sebagaimana disebutkan di atas, video Alejandro sangat kompleks dan simbolik, dan sesuai untuk multitafsir. Boleh jadi macam-macam bergantung pada pengetahuan si pemerhati dan sudut pandangan maisng-masing. Namun demikian, rasanya bahagian video Alejandro dalam ni jelas dan tak perlu banyak teka-teki macam video telephone dan bad romance. jadi apa yang gaga nak cuba sampaikan dari videonya? dalam ni gaga menolak iman kristian dengan mengotori simbol dan menunjukkan yang ada suatu kuasa spiritual lain. lepas ni apa? menghina alquran dan islam? nauzubillah. jauh-jauhkan lah Ya Allah




Cik gaga ni membawa bersamanya semua agenda illuminati dan tak tahu la macam mana ramai yang boleh terpukau dengan dia. Namun saya yakin dah ada banyak peminat dia  yang mula ragu-ragu dengan diri gaga, tindakan dalam setiap video tapi masih todak boleh berhenti mendengar lagunya. ingin saya katakan di sini, berhentilah dengar lagu gaga. Tidak mustahil nanti dia akan menyelit lirik yang akan menyebut la-la-la Allah. Dan kita sebagai manusia sentiasa lalai. Tanpa iman mungkin kita akan menyanyikan lirik tersebut dan pada saat itu apa akan jadi?

Ya Allah lindungilah kami dari tipu daya syaitan dan sekutunya. Amin ya rabbal Alamin. sumberasal : viligant citizen

Sesungguhnya pendengaran, penglihatan dan hati, semuanya itu akan diminta pertanggunganjawabnya (al-isra` 17:36)

************************************ 

aku copy paste xde yang tinggal mana2 ok.
aku dah lama simpan entri ni.cuak gila nak publish.tak tahu apa yang aku takutkan

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang
aku tekan butang publish.

34 ♥:

cKyN WaN on August 12, 2010 at 1:02 PM said...

sorry.aku copy and paste so die mcm berterabur. perenggan jauh2 and tulisan pun cincai2 je
nanti akuedit balik okay~

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Hello there, You have done an incredible job. I'll certainly digg it and personally recommend to my friends. I am confident they'll be benefited from this site.



Feel free to surf to my blog ... funny picture comments

Anonymous said...

Great beat ! I would like to apprentice at the same time as you
amend your web site, how can i subscribe for a weblog site?
The account helped me a appropriate deal.
I were a little bit familiar of this your broadcast
offered vivid clear idea

my web site - bypass sharecash

Anonymous said...

I used to be suggested this website by means of my cousin.
I'm not certain whether this put up is written by way of him as nobody else recognise such precise about my problem. You are amazing! Thanks!

My blog - dragonvale cheats

Anonymous said...

Appreciating the commitment you put into your blog and detailed information you provide.
It's nice to come across a blog every once in a while that isn't the same out of date rehashed information.

Wonderful read! I've saved your site and I'm adding your RSS
feeds to my Google account.

Feel free to surf to my blog ... facebook password cracker

Anonymous said...

I have been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like
yours. It's pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

Also visit my web blog ... free premium minecraft account

Anonymous said...

Howdy! I understand this is sort of off-topic however I had to ask.
Does building a well-established blog such as yours take a large
amount of work? I am brand new to running a blog but
I do write in my diary every day. I'd like to start a blog so I can easily share my personal experience and views online. Please let me know if you have any kind of ideas or tips for brand new aspiring bloggers. Appreciate it!

Also visit my web-site Amazing Tomatoe Trick Show

Anonymous said...

I all the time emailed this website post page to all my friends,
for the reason that if like to read it after that my friends will
too.

Also visit my web site - password hacking software

Anonymous said...

You're so awesome! I do not suppose I've read a single thing like that before.
So good to find somebody with a few unique thoughts on this subject matter.
Seriously.. many thanks for starting this up. This website is one
thing that's needed on the internet, someone with some originality!

Also visit my weblog - make money online at

Anonymous said...

My programmer is trying to convince me to move to .

net from PHP. I have always disliked the idea because of the
costs. But he's tryiong none the less. I've been using WordPress on various websites for about a year and am anxious about switching to another platform.

I have heard excellent things about blogengine.

net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it?
Any kind of help would be really appreciated!


Visit my website - sharecash survey

Anonymous said...

Please let me know if you're looking for a author for your weblog. You have some really good posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back
to mine. Please blast me an e-mail if interested.
Thank you!

Feel free to visit my page - how to get minecraft

Anonymous said...

It's really a nice and useful piece of information. I'm happy
that you just shared this useful info with us.
Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.



Also visit my web-site ... Linkbucks bot 2013

Anonymous said...

Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on other blogs?
I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would love to
have you share some stories/information. I know
my readers would enjoy your work. If you're even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

Feel free to visit my web-site :: hacking facebook pasword ()

Anonymous said...

Hi there! I could have sworn I've been to this website before but after reading through some of the post I realized it's new to me.

Anyways, I'm definitely delighted I found it and I'll be book-marking and checking back often!


Look at my weblog - watch movies online for free online

Anonymous said...

What's up, its good post on the topic of media print, we all know media is a impressive source of facts.

My blog: twitter followers free

Anonymous said...

Keep on working, great job!

my web-site twitter followers free

Anonymous said...

I don't even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

Also visit my weblog: twitter followers free

Anonymous said...

You should take part in a contest for one of
the highest quality blogs on the net. I am going to highly
recommend this site!

Here is my web page - twitter followers free

Anonymous said...

If some one wants to be updated with most recent technologies therefore
he must be pay a quick visit this site and be up to date every day.


Feel free to surf to my site; twitter followers free

Anonymous said...

Quality articles is the important to invite the visitors
to visit the web site, that's what this website is providing.

my homepage twitter followers free

Anonymous said...

My brother recommended I might like this blog. He was once
entirely right. This put up truly made my day. You cann't believe simply how a lot time I had spent for this info! Thank you!

Stop by my website - place to buy twitter

Anonymous said...

Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I too am an aspiring blog blogger but I'm still new to everything. Do you have any tips for newbie blog writers? I'd certainly appreciate it.


my site; place to buy twitter

Anonymous said...

Can you tell us more about this? I'd want to find out some additional information.

my web page :: place to buy twitter

Anonymous said...

Hi there everyone, it's my first pay a quick visit at this web site, and article is in fact fruitful in support of me, keep up posting such content.

Visit my homepage ... buy twitter

Anonymous said...

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew
of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Take a look at my web blog: twitter followers free

Anonymous said...

Hello! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?
My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few
months of hard work due to no back up. Do you have any methods to
stop hackers?

My web-site: autodeskmakedonija.com

Anonymous said...

Touche. Outstanding arguments. Keep up the great effort.


my page; Ftb Collab

Anonymous said...

I must thank you for the efforts you have put in penning
this website. I'm hoping to view the same high-grade content from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own blog now ;)

Have a look at my weblog; Dota 2

Anonymous said...

I write a leave a response when I like a post on a blog or I have something to
contribute to the discussion. Usually it's triggered by the fire displayed in the article I looked at. And after this post "Lady Gaga & Alejandro berkait dengan iluminati dan freemason?". I was moved enough to post a thought ;-) I actually do have a few questions for you if you tend not to mind. Could it be only me or do a few of these comments look as if they are coming from brain dead visitors? :-P And, if you are writing on other places, I'd like to keep up with everything fresh you
have to post. Would you make a list every one of your community sites like your twitter feed,
Facebook page or linkedin profile?

My web blog; place to buy twitter

Anonymous said...

Hello there! This article couldn't be written any better! Looking through this article reminds me of my previous roommate! He always kept preaching about this. I will forward this post to him. Fairly certain he'll have
a great read. Many thanks for sharing!

Feel free to visit my web-site ... twitter followers free

Anonymous said...

You are so interesting! I don't believe I've truly
read through something like that before. So nice to find another person with original thoughts on this topic.

Seriously.. many thanks for starting this up. This
site is something that is needed on the web, someone with a bit of originality!


Check out my webpage ... buy twitter

Anonymous said...

Hello, constantly i used to check weblog posts here in
the early hours in the morning, as i love to learn more and more.



Also visit my site; buy twitter

Anonymous said...

Hello. fantastic job. I did not expect this.
This is a excellent story. Thanks!

Feel free to surf to my web blog :: facebookofsex.yaforia.com

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting