Aug 1, 2010

pemenang dan jawapan teka teki

4:03 PM
reactions 
assalamualaikum =)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

aku hampir terlupa pasal teka-teki aku semalam. aku dah ada jawapan. memang la dah ada sebab aku yang bagi teka-teki. nak tahu pemenang? sapa yang semangat menjawab tu mesti la tak sabar2 kan. kot2 la diri bertuah dapat hadiah xtau la istimewa ke x dari aku. jenuh nak pikir pahni nak bagi apa.

tapi aku taknak bagitahu sekarang hahahaha jahat x? doa2 lah aku tak lupa hihi. nampak senang ke teka-teki aku ni? ke terlampau susah? hahah perasan je susah kan. padahal sambil pejam mata pun boleh jawab.

*aku tulis pos ni beberapa jam yang lalu dan save as draft. tetiba ada makcik sorang nih rabun tersalah komen kat blog aku y lagi satu cakap berdosa besar kalaujanji tak tepati haha so aku sambung terus lah. kang lupa smpai esok nanti aku lak dapat dosa hihi

bila aku terjah balik pos aku semalam.ada la beberapa yang berminat menjawab teka-teki aku ni.
antara jawapan yang aku terima ialah


  • roti telur cicah sos by pijie zul
  • fish cake, roti telur by zatilaqmar
  • fish cake, tauhu celur telur goreng, ikan goreng celup telur by eddieprincejr
  • cakoi tapi leper by raie
  • akok versi panjang.roti celup telur by pae
  • roti telur by fizan

JAWAPANNYA IALAH
*

*
*
*
*
*

*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 tauhu goreng telur cicah sos. 

so pemenang ialah eddieprincejr. 

nanti aku pos hadiah.alamat plis kekeke


6 ♥:

EddiePrinzeJr on August 1, 2010 at 11:37 PM said...

Pertama sekali saya ingin memanjatkan kesyukuran ke hadrat-Nya kerana telah memberi internet connection lantas membolahkan saya menyertai peraduan ini. Seterusnya kepada ibu bapa yang tidak putus-putus melukiskan garisan putus-putus di atas kertas A4. Terima kasih daun keladi.

Saya tidak sama sekali menyangka akan muncul juara dalam pertandingan ini. Bagi saya, masuk peringkat final ni pun dah cukup bagus. Saingan semuanya sengit-sengit belaka. Tepukan kepada semua finalist!! Kemenangan ini juga ditujukan kepada mak, abah, yang berada di kampung dengan ucapan selamat menyambut bulan Remdan, Marhaban Ya Ramadhan. Terima kasih sekali lagi. Mekasih semua!!! =)

Alamat saya adalah seperti berikut :

Shizuoka-Ken,
Hamamatsu-shi Naka-ku
Nunohashi 3-7-4
Kotobuki Mansion C205
432-8012.

Rumah terbuka akan diadakan pada minggu hadapan di hari dan waktu yang sama.

Ya Allah seronotnyaaaaa!!! =D

cKyN WaN on August 2, 2010 at 3:29 AM said...

hahahahaha aku mintak alamat ko bagi ucapan berjela2 buat hapeeeeeeee hahahaha

nanti aku pos ok, hadiah xde lagi nih. bg masa utk aku berfikir

pae said...

xley blaahh zaidi niii..ayat mcm menang masuk contest mase skola rendah jer..haha

cKyN WaN on August 2, 2010 at 9:59 AM said...

hahahaha tuh la pslnye. naseb baik aku mintak alamatje
kalao aku suh bagi ucapan mesti lagi panjang wakakakaka

fizan on August 2, 2010 at 12:03 PM said...

weh...pe rsepi tauhu goreng telur??xpnh dgr pn..haha..

cKyN WaN on August 2, 2010 at 9:48 PM said...

aku pun tak pernahdengar hahaha

alkesahnye, aku beli tauhu. yela org ckp baik utk kesihatan.kak thira kita siap beli cmpur2 ngan sayur mkn mcm tu je.

tauhu lak tawar.aku tak suka. so aku carik idea mcm mano nak buatdie rasa best. maka aku celup ngan telur then goreng hahaha

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting