Aug 1, 2010

keong racun wabak penyakit baru?

9:34 AM
reactions 
sebelum ni aku ternampak status kat twitter kawan aku pasal keong racun ni. dalam kepala aku dah terfikir dah
"aduh, nih wabak ape lak nih"

mana taknya, dari dulu sampai sekarang tak pernah berhenti pelbagai wabak penyakit yang ada nama pelik2. selsema burung. H1N1. so bila aku terbaca nama keong racun ni aku pun fikir benda yang sama la. pastu ada pulak yang g cakap video tape berunsur lucah lah. gay lah. adoyai macam-macam. and today thanx to saudara cikun sebab letak link kat status twitter. senang kerja aku haha. bila aku bukak2 je macam gini ghupanya. hahahahahahaha kelakar gile okeh. aku  ni xminat dangdut. lagi-lagi indonesia. pastu pulak yang menyanyi duk sibuk selak2 kain rambut. lirik pun xhapal. =P

nah, tengok  lah sendiri.


ni pulak versi lelaki. nak sindir yang pompuan 2 org td tu kot.ntah hehe. selamat mendengar dan menonton hihi

 


2 ♥:

cikun on August 1, 2010 at 2:32 PM said...

hehe skg musim layan dangdut ke?hahaha

cKyN WaN on August 1, 2010 at 4:05 PM said...

haha xkot. prasan status zaidi aritu psl ni. nk tanye malas. nk carik malas. tetibe ko pulak letak link. haha

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting