Aug 5, 2010

hina sebab tiada biskut famous amous?

6:06 PM
reactions 




tadi aku blogwalking jap, tuptaptuptap terjumpa lg satu mangsa facebook. mangsa glamour sebab facebook. ingat lagi pasal adik rifqin darwish (aku x engat nama dia eja cmne) yang glamour sebab dia kutuk arway din beramboi tu.? memang glamour terus. haaa kali ni pulak kes seorang akak ni. aku dah siap g bukak group ni kat facebook.. nape? alkesahnya nak bergurau aje. cakap johor tak best, johor tak maju, johor hina sebab tak jumpa cari biskut famous amous? duk tulis macam2 sambil komen2 ngan kawan2 je pun. skalik mungkin la ada kawan2 dia yang berasal dari johor terbaca pastu hangin satu badan. takpun kalau dia buat profile tak private, orang johor yang lain baca terus pergi buat page benci akak nih. kesian. siap ada gambar dia ngan anak dia. memang kena kaw2 lah.

so kawan2 yang ada facebook, jangan main redah je nak cakap apa2 sekarang ni. kang tak pasal2 buat fanpage. huiihhhhhh dasyat betul! beringat sikit bahasa okeh. insap2. nak try p search nama sendiri la kot2 keluar fanpage aku ke. 


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting