Aug 7, 2010

video pesanan mak khairudin suatu konspirasi

12:00 AM
reactions 
tipu la kalau korang xtau pasal mak khairudin nye video nih. glemer gile2 kot. banyak gile lah orang komen kat youtube tuh. aku yang duk baca ni pun terfikir jugak. perghhhh sure si khairudin nih malu gila kat kawan2. kalau jenis yang rock2 jalan gebang2 tapi dalam hati ada taman sure p sembunyi kat taman. kalau yang jenis nerd pakai spek mata rambut belah tepi pakai baju tuck-in sure lagi ramai orang nak  buli ha ha ha ha




aku p ushar2 komen orang kat youtube. ada orang cakap nih mesti ada konspirasi. sebabnya nampak macam makcik ni ikut skrip. pastu kualiti camera mantap sangat. kalau camera kat laptop biase2  xde nye terang benderang mcm tu. pahtu ade orang pulak cakap kat spek mata makcik tuh xnampak pon bayang2 laptop.

so aku dah start sangsi jugak dah, until one day aku ternampak makcik nih kuar iklan kat nuffnang nye ruangan kat atas blog aku tu.. AIK??? bapak pelik nye lah. korang pernah nampak tak?tapi xsempat nak print skrin. so aku bia je la. sampai la harini bila aku blogwalking terjumpa entri pasal konspirasi makcik ni.dah terbongkar. thanks to cikgu dahlia. katanya ni untuk Alliance Bank Younique Prepaid Card. Apekebenda tuh jangan tanya aku. tanya mak khairudin ha ha ha 

4 ♥:

ayd on August 7, 2010 at 1:28 AM said...

da agak daa.. mmg tade maknenye ade mak cmnih.. hehe..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin on August 7, 2010 at 1:59 AM said...

makcik nie rupa dia ada macam blogger dlm bloglist aku.hahaha

ckynwan said...

@ ayd : hahaha nampak pelik kan mak dia ni hehehe

@ MFJ : yeke? anda pasti? hahahaha
btw, aku guna singkatan MFJ boleh? nama panjang sgt ah haha

nabil on August 7, 2010 at 2:39 PM said...

patut la aku pon macam musykil tengok makcik ni. ada udang sebalik mee rupanya. video dia mantap sungguh lighting dengan kualiti gambar.

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting