Aug 2, 2010

lets partayyyyyyyyyyyyyyyyyy.....erm,cannot?

7:31 PM
reactions 
assalamualaikum =)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Aku baru je habes last paper untuk exam kali ni.!!!!!!! 



Dan agak mengecewakan sebab aku tak boleh nak cakap また来年 sebab aku tanak jumpa lagi sensei tu tahun depan kerana walau macam mana sekalipun aku perlu balik tahun depan. mesti! wajib! -down.down.down-
maka aku perlu sebut また後期に頑張ります!Aku tak yakin untuk lulus exam tadi. aku dah tak ada air mata untuk menangis sebab aku yang tak study part yang keluar tadi. Aku hanya boleh jawab separuh daripada 7 soklan tadi. teruk kan? T_T

dan yang paling mencuakkan, next sem(後期:kouki) aku perlu ambil sekurang2 nya 5 subjek untuk berdiri dengan lebih selesa kelak. are you kidding me??? Kouki adalah waktu paling genting. Waktu yang kau menggelupur nak siapkan final year project. Di kala orang lain sibuk2 nak 練習発表(renshu hapyou : latihan presentation), aku lak sibuk nak kena cover subjek. Final presentation selalunya dalam awal bulan 2. Dan final exam pula akhir bulan 1 (kot). Oh, jangan dilupa pula next sem ialah sem yang akan berperang dengan kemalasan diri sendiri untuk keluar dari futon yang tebal sebab sangat sejuk. Ya Allah besarnya dugaan aku nanti.

Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada berguna. 頑張るしかない~

Pray for me people!

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting